Коктейль зі свіжим яйцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для мене це було новиною, але виявляється, досвідчені бармени вважають коктейлі з яйцями верхом майстерності! Я ось спробувала, і незважаючи на гадану дивина, вийшло смачно! Розповім і вам!
Цей оригінальний коктейль зі свіжим яйцем в домашніх умовах готується швидко і легко, його зможе приготувати навіть початківець бармен. Тим більше, що тут немає занадто складним інгредієнтів. Сік лайма, наприклад, я часто з успіхом заміняю гранатовим. У цьому коктейлі головне, щоб була кисла основа і кремове післясмак (завдяки густий піні з білка). Тому можна експериментувати, як хочете. Бажаю удачі! 
- Джин - 50 грам
 - Лимонний сік - 50 грам (свіжовичавлений)
 - Сік лайма - 50 грам
 - Содова - 50 грам
 - Яйце - 1 штука (потрібен тільки білок)
 - Кубики льоду - 1-2 штук
 

1. Джин і соки повинні бути кімнатної температури. Так що чекаємо, поки вони трохи нагріються. Білок відділимо від жовтка.

2. Змішаємо в склянці джин, сік лайма і содову. А яйце збиваємо міксером разом з лимонним соком, поки не отримаємо пишну білу піну. Чим довше збиваєте - тим краще.

3. Швидко вливаємо цю збиту суміш в коктейль, і тільки при подачі додамо лід - з ним смачніше, але з ним і піна осяде швидко. Смачного!