Котлети з рису і грибів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви хочете приготувати що-небудь просте, але цікаве, беріть на озброєння цей рецепт. Котлети з рису і грибів в ароматної паніровці стануть відмінним доповненням до щоденного меню.
Котлети виходять дивно ніжними і соковитими всередині, з хрусткою скоринкою. Подавати до столу їх можна з соусом або свіжими овочами. Вони хороші як в теплом, так і в холодному вигляді.
- Мал - 1 Склянка
 - Вода - 2 склянки
 - Гриби - 300 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Сухарі паніровочні - 1/3 склянки
 - Часник - 2-4 зубчиків (по бажанню)
 - Яйце - 1 штука
 - Рослинна олія - За смаком (для смаження)
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Рис відварити в підсоленій воді.

У панірувальні сухарі додайте сіль і спеції, перемішайте.

Вимийте, обсушити і наріжте гриби. Обсмажте на сковороді з додаванням рослинної олії.

Овочі очистіть і подрібніть. Обсмажте на окремій сковороді.

Готовий рис зніміть з вогню і трохи остудіть.

Овочі готові.

Гриби готові.

Гриби з овочами подрібніть в блендері або пропустіть через м'ясорубку.

Додайте до рису.

Вбийте яйце і як слід перемішайте.

Сформуйте з отриманої маси котлетки і обваляйте в ароматної паніровці з усіх боків.

Смажте котлетки до рум'яної скоринки на середньому вогні.

Смачного!