Курка в лаваші в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже просте і доступне блюдо, приготоване в мультиварці. Смачна начинка з грибів, курки і рису прекрасно поєднується з лавашем. Крім того, ситності додає соковита яєчно-сирна заливка.
Перед вами - простий рецепт приготування курки в лаваші в мультиварці. Лаваші розрізаємо навпіл і наповнюємо начинкою: відварною курячим філе, відвареним рисом і смаженими грибами. Скручуємо лаваші трубочкою і кладемо в мультиварку. Зверху вливаємо заливку (збиті з майонезом і сметаною яйця + тертий сир). Готується блюдо в режимі "випічка" 20-25 хвилин. Хай щастить! 
- Лаваш - 3 штуки
 - Куряче філе - За смаком (відварне)
 - Печериці - 300 грам
 - Мал - 150 грам (відвареної)
 - Яйця - 2 штуки
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 - Крем - 2 Ст. Ложки
 - Сирок плавлений - 1 штука
 - Сир твердий - 100 грам
 - Вершкове масло - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 

Кожен лаваш розрізаємо навпіл. На кожну половинку кладемо куряче філе. До філе додаємо відварений рис і обсмажені на олії печериці.

Звертаємо половинки лавашей з начинкою в трубочки.

Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом, викладаємо в неї трубочки, рівномірно розподіливши їх по чаші.

Приготуємо заливку. Збийте яйце, додайте до них тертий сир, майонез і сметану. Перемішайте масу до однорідності і залийте в мультиварку.

Готуємо в режимі "випічка" 20-25 хвилин.

Смачного!