Курка з сальсою з папайї 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви з задоволенням пробуєте нові цікаві страви, тоді не проходите мимо! Для вас у мене є дуже оригінальний варіант гарячого, який припаде до смаку всім любителям експериментів.
Поєднання солодких ноток з м'ясом подобається далеко не всім. Але якщо ви не належите до таких, то сміливо рекомендую спробувати повторити цей рецепт в домашніх умовах. Я покажу, як приготувати курку з сальсою з папайї та ананаса. Дуже класно, незвично і приголомшливо смачно.
- Куряче філе - 4 штуки
 - Rikotta - 400 грам (можна взяти сир)
 - Зелень і часник - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 - Рослинна олія - За смаком (для смаження)
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 1/2 склянки
 - Пиво - 1/2 склянки
 - Папайя - 1 штука (невелика)
 - Ананас - 1 штука
 - Цибулина - 1 штука
 - Перець чилі - 1 штука
 - Лимон або вапно - 1/2 штуки
 - Часник і зелень - За смаком
 - Помідор - 2-3 штук
 

1. Насамперед займемося курочкою. В даному випадку це будуть рулетики. Філе вимийте, обсушити, відбийте злегка. Посоліть і поперчіть за смаком.

2. У глибокій мисці з'єднайте інгредієнти для начинки: rikottu (сир), зелень, часник і перемішайте.

3. Викладіть начинку на філе.

4. Акуратно згорніть рулетик і закріпіть зубочистками.

5. При бажанні рулетики можна просто обсмажити або запекти в духовці, наприклад. А можна додатково зробити кляр. Для цього збийте в мисочці яйце з дрібкою солі, додайте борошно і пиво. Збийте до однорідності.

6. Занурюйте рулети в кляр і викладайте на сковороду з розігрітим маслом. Смажте з усіх боків до рум'яної.

7. Поки смажиться курка, можна зробити сальсу. Наріжте дрібними кубиками помідори, ананас, papayyu, цибуля і часник.

8. Подрібніть зелень, гострий перець, полийте соком половинки лимона або лайма. Додайте трохи солі і перемішайте акуратно.

9. Ось така краса: апетитні курячі рулетики з начинкою і пікантна сальса. Смачного!