Сальса з ананаса і папайї 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сальса з ананаса і папайї - чудовий екзотичний фруктовий салат з дуже простим рецептом. З'їдаєш порцію - і ніби переносишся кудись в тропіки.
Я обожнюю готувати фруктові сальси, або, якщо простіше кажучи, фруктові салати. Поєднання ананаса і папайї - одне з моїх найулюбленіших. Смак виходить, звичайно, трохи незвичним і незвичним для слов'янської людини, проте зрідка побалувати себе таким букетом екзотики все-таки варто. Сальсу з ананаса і папайї можна подавати до столу як окремий дієтичний салат або як гарнір. Смачного! 
- Ананас - 1 штука
 - Папайя - 1 штука
 - Цибулина - 1 штука
 - Пучок петрушки - 1 штука
 - Перець чилі - 1 штука
 - Лимон - 1/2 штуки
 - Часник - 3 зубчики
 - Сіль - - За смаком
 - Помідори - 3 штуки
 

Помідори, не очищаючи від шкірки, ріжемо кубиками.

З ананаса вирізаємо серцевину, нарізаємо її кубиками такого ж розміру і змішуємо з помідорами.

Papayyu, очищену від насіння і шкірки, нарізаємо кубиками і відправляємо до помідорів і ананасу.

Цибуля, часник і петрушку дрібно шаткуємо.

Змішуємо всі нарізані інгредієнти, додаємо сіль і сік половини лимона. При бажанні, можна додати ще який-небудь фрукт або овоч - на ваш погляд.

Перемішуємо - і майже!