Куряча печінка, тушкована в сметані 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Печінка, як і будь-які інші субпродукти, необхідно готувати правильно. Пропоную вам смачний і простий рецепт курячої печінки, тушкованою в сметані. Ніжна печінка в соусі - це неймовірно апетитно.
Традиційно печінку готують з цибулею, досить часто - з морквою. Пропоную вам рецепт приготування курячої печінки, тушкованою в сметані, де немає ніяких додаткових інгредієнтів. Печінка виходить ніжною, соковитою і має свій неповторний смак.
- Куряча печінка - 500 грам
 - Крем - 200 грам
 - Борошно - 50 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 

1. Для початку печінку необхідно ретельно промити і просушити.

2. Як зробити курячу печінку, тушковану в сметані соковитою? Необхідно попередньо обваляти її в борошні - це допоможе зберегти їй всі свої соки.

3. На сковороду налити трохи олії і викласти печінку.

4. Обсмажити з двох боків до утворення скоринки. Накривати сковорідку кришкою не варто.

5. На окремій сковороді з'єднати трохи рослинного масла і пару ложок борошна. Обсмажити, постійно помішуючи, до золотистого кольору.

6. Додати трохи сметани і як слід перемішувати, щоб не утворилися грудочки з борошна.

7. Додати на сковороду трохи води або бульйону. Довести до кипіння.

8. Викласти обсмажену печінку в соус. Якщо необхідно додати ще трохи води, щоб рідина покрила печінку.

9. Додати решту сметану. Посолити і поперчити за смаком. Після закипання соусу прибрати вогонь до мінімуму. Куряча печінка, тушкована в сметані в домашніх умовах буде готова через 10-15 хвилин. Перед подачею її можна присипати подрібненою свіжою зеленню.