Курячий соус 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування соусу з курячих стегенець, картоплі, брокколі, зелені і зеленого горошку. Яскравий і легкий весняний соус з курки підійде до будь-якого гарніру.
Приготування:
Крупно нарізати куряче філе. Розібрати брокколі на суцвіття. Нарізати цибулину невеликими кубиками. У великій каструлі розігріти оливкове масло і обсмажити в ньому лук до м'якості. Додати курку і смажити на помірному вогні до золотистої скоринки. Додати молода картопля, овочевий бульйон і чорний мелений перець. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин, поки курка і картопля не будуть готові. Додати брокколі, зелень, зелений горошок і зелену цибулю, перемішати. Довести до кипіння, накрити кришкою і готувати 5-7 хвилин. Додати соус песто (по бажанню) і подавати.
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
 - Цибулина - 1 штука
 - Філе курячого стегна - 500 грам
 - Дрібного молодої картоплі - 300 грам
 - Овочевого бульйону - 425 мілілітрів
 - Брокколі - 350 грам
 - Свіжої зелені - 350 грам
 - Зеленого горошку - 140 грам
 - Невеликий пучок зеленої цибулі - 1 штука
 - Соусу песто - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
 
Приготування:
Крупно нарізати куряче філе. Розібрати брокколі на суцвіття. Нарізати цибулину невеликими кубиками. У великій каструлі розігріти оливкове масло і обсмажити в ньому лук до м'якості. Додати курку і смажити на помірному вогні до золотистої скоринки. Додати молода картопля, овочевий бульйон і чорний мелений перець. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин, поки курка і картопля не будуть готові. Додати брокколі, зелень, зелений горошок і зелену цибулю, перемішати. Довести до кипіння, накрити кришкою і готувати 5-7 хвилин. Додати соус песто (по бажанню) і подавати.
 
                        
                        
                    Крупно нарізати куряче філе. Розібрати брокколі на суцвіття. Нарізати цибулину невеликими кубиками. У великій каструлі розігріти оливкове масло і обсмажити в ньому лук до м'якості. Додати курку і смажити на помірному вогні до золотистої скоринки. Додати молода картопля, овочевий бульйон і чорний мелений перець. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин, поки курка і картопля не будуть готові. Додати брокколі, зелень, зелений горошок і зелену цибулю, перемішати. Довести до кипіння, накрити кришкою і готувати 5-7 хвилин. Додати соус песто (по бажанню) і подавати.