Листковий салат з корейською морквою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже я люблю корейську моркву. Якщо видається випадок, то обов'язково її купую, а потім роблю з неї салат або закуску. Інгредієнти додаю різні, намагаючись знайти найкраще поєднання.
Як на мене, наведений нижче варіант простого салату дуже вдалий. Прочитайте про те, як приготувати листковий салат з корейською морквою і куркою. Дуже ситне блюдо підійде для свята. Воно швидко готується, головне заздалегідь відваріть грудку з яйцями і остудіть. Навіть чоловіки були в захваті від цього салату! 
- Корейська морква - 150 грам
 - Твердий сир - 100 грам
 - Майонез - 100 грам
 - Куряче філе - 1 штука
 - Яйце - 3 штуки
 - Часник - 1 зубчик
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 

Заздалегідь відваріть філе в підсоленій воді і зваріть яйця круто.

Для заправки змішайте майонез з пропущеним через Часничниці часником.

Наріжте шматочками куряче філе, покладіть його першим шаром в салатницю. Промажьте його заправкою.

Далі викладіть моркву. Зверху натріть сир на крупній тертці. Намажте його майонезом.

Зверху натріть яйце. Салат прикрасьте за бажанням. Смачного!