Майонез класичний домашній 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім вам, як приготувати майонез класичний домашній. Якщо раптом ви не знали, він готується з найпростіших інгредієнтів, а сам по собі є дуже смачним, не схожий на магазинний, смачніше!
Магазинні майонези не завжди відрізняються високою якістю і гарним смаком. Тому краще готувати його будинку. Це смачне і легке в приготуванні блюдо, яке прикрасить і доповнить собою практично будь-яку страву з м'яса, риби або овочів. А ще це відмінна заправка для салатів. Рекомендую! 
- Яйця - 2 штуки (тільки жовтки)
 - Масло рослинне - 130 мілілітрів
 - Гірчичний - 0.5 чайних ложки
 - Сіль - 0.5 чайних ложки
 - Цукор - 0.5 чайних ложки
 - Лимонний сік - 2 чайних ложки
 

1. Відокремлюємо жовтки від білків і збиваємо жовтки міксером.

2. Додамо всі інгредієнти, крім соку лимона, змішаємо до ось такого стану.

3. Лимонний сік додамо в кінці, тому що потрібно орієнтуватися на свій смак: хтось любить більш солодку, хтось же вважає за краще кислу версію цього соусу.

4. От і все! Смачного!