Морквяний кекс в домашніх умовах 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім, як приготувати морквяний кекс в домашніх умовах! Та не простий, а з горішками і з шоколадною глазур'ю. Хочете спробувати? Тоді давайте приступати. Рецепт дуже простий, вам сподобається!
Перед вами простий рецепт морквяного кексу в домашніх умовах, і я вам з радістю розповім, як приготувати це дивовижне блюдо. Впевнена, ваші домочадці будуть в захваті! секрет пишності - у великій кількості розпушувача. Соду, до речі, брати не рекомендую, адже вона може дати непотрібний присмак. І, випікаючи, стежте за тим, щоб температура не була дуже високою. Краще потримайте пиріг в печі довше! 
- Цукор - 350 грам
 - Масло рослинне - 400 мілілітрів
 - Морква - 500 грам
 - Борошно - 400 грам
 - Горіхи волоські - 200 грам
 - Яйця - 6 штук
 - Какао - 6 Ст. Ложок
 - Розпушувач - 1 Ст. Ложка
 - Обкладинка - 1 Ст. Ложка
 - Шоколад - 100 грам(1 плитка)
 

1. Цукор і яйця перетираємо до однорідності.

2. Потім додамо масло, борошно, і розпушувач, перемішаємо. Потім вводимо терту моркву.

3. Далі - какао і корицю, а також горішки. Перемішаємо, виливаємо тісто в форму. Випікаємо приблизно 50 хвилин при температурі в 185 градусів.

4. Готовий кекс поливаємо розплавленим шоколадом. Готово!