Морквяний кекс з горіхами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
До чого я люблю солодку випічку з морквою, словами не передати! Такий смак неповторний, не зрівняється з будь-яким іншим. Цікава й історія, чому саме така випічка стала популярна.
За часів дефіциту в Англії саме вищезгаданий овоч додавав різноманітність в тісто. А на інші наповнювачі не було грошей, та й дістати їх було практично неможливо. Дізнайтеся і ви про те, як приготувати морквяний кекс з горіхами майже за тим самим рецептом, який використовували багато років назад. Тільки ми в нього додамо сухофрукти і горіхи! 
- Морква - 140 грам
 - Ізюм темний - 50 грам
 - Журавлина sushenaya - 20 грам
 - Борошно пшеничне - 85 грам
 - Цукор коричневий - 140 грам
 - Funduk - 50 грам
 - Борошно пшеничне цільнозернових - 85 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Апельсин - 1 штука
 - Рослинна олія - 150 мілілітрів
 - Гвоздика мелена - 0, 5 чайних ложки
 - Імбир сухий - 0, 5 чайних ложки
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка
 - Сода - 1 Чайна ложка
 

Морква почистіть, помийте і натріть на крупній тертці.

Вичавіть сік з апельсина в миску, туди ж натріть цедру. Замочіть в соку родзинки з журавлиною. Поставте їх на півтори хвилини в мікрохвильову піч на середній потужності.

Фундук подрібніть в середнього розміру крихту будь-яким зручним для вас способом.

У мисці змішайте обидва види борошна, цукор, корицю, соду, гвоздику і імбир.

Тепер змішайте всі інгредієнти з рецепту в тісто. Воно повинно вийти досить рідким.

Тісто влийте в форму, яку трохи змастіть маслом. Розігрійте духовку до 180 градусів.

Запікайте кекс протягом 1 годину. Подавайте його, прикрасивши за бажанням.