Морквяний торт з горіхами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви ще не їли морквяний пиріг, то мені хотілося б запропонувати вам свій варіант його приготування. Розповім про рецепт, яким користуюся сам, як приготувати морквяний торт з горіхами. Смачно!
Морквяний торт смачний і корисний. Його можна прикрасити шоколадною глазур'ю, вершковим кремом або вершками. До столу такий торт подають в холодному вигляді. Ви можете додати будь-які горіхи, Коран, родзинки, чорнослив, а також свіжі фрукти і ягоди.
- Борошно - 315 грам
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Обкладинка - 1, 5 чайних ложки
 - Гвоздика - 0, 5 чайних ложки
 - Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
 - Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
 - Рослинна олія - 240 мілілітрів
 - Цукор коричневий - 250 грам
 - Цукор білий - 425 грам(65 грам для тіста, 360 грам для крему)
 - Яйця - 4 штуки
 - Морква - 3 штуки
 - Ананас - 100 грам
 - Грецькі горіхи - 120 грам
 - Вершковий сир - 225 грам
 - Вершкове масло - 120 грам
 - Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
 

1. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці. Ананас натріть на крупній тертці або подрібніть в пюре за допомогою блендера. Волоські горіхи нарубати ножем.

2. У миску влийте рослинне масло, додайте коричневий і білий цукор, ванільний екстракт, вбийте яйця і перемішайте. Викладіть підготовлену моркву, ананас, горіхи і перемішайте.

3. В окремій мисці змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, соду, сіль, мелену гвоздику, корицю, імбир, мускатний горіх. З'єднайте сухі складові з мокрими і ще раз перемішайте.

4. Вилийте торт в форму і випікайте близько 1 годин 170 градусах. Готовий торт остудіть і відправте в холодильник на 1 час. Тим часом приготуйте глазур: змішайте вершковий сир з розм'якшеним вершковим маслом, цукром і ваніллю. Змастіть отриманим кремом остиглий торт.

5. Надішліть торт в холодильник на 30 хвилин, а потім дістаньте і наріжте шматочками.