Морквяний бісквіт з горіхами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Непередаваний смак морквяно-горіхового бісквіту нікого не залишить байдужим. Він відмінно підійде для будь-якого торта. Обов'язково спробуйте!
Ніякої свято не обходиться без торта. А для нього потрібні, насамперед, biskvitи. Завжди хочеться приготувати щось цікаве. Ось такий бісквіт якраз для цього. Пробуйте! 
- Морква - 140 грам
 - Яйце - 3 штуки
 - Цукор - 140 грам
 - Рослинна олія - 130 мілілітрів
 - Борошно - 140 грам
 - Цедра апельсина - 1 Ст. Ложок
 - Сода - 1/3 чайних ложки
 - Грецькі горіхи - 100 грам
 

Яйця збийте з цукром до білого кольору.

Горіхи трохи порубати ножем і обсмажте. З апельсина зніміть цедру. Моркву натріть на дрібній тертці.

У збиті яйця всипте борошно і соду. Акуратно перемішайте. Додайте рослинне масло.

Вмішайте в тісто цедру, горіхи і морква. Перелийте тісто в форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 50-60 хвилин.

Готовий бісквіт остудіть, розріжте на коржі і використовуйте за призначенням. Або просто подавайте до чаю!