Новорічний салат з мандаринами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Без якого фрукта складно уявити Новорічні свята? Звичайно ж без мандарина. У моїй родині його їдять кілограмами. Але тут я подумала, а чому б не використати цитрусовий в якомусь страві?
Тепер я готова поділитися з вами тим, як приготувати Новорічний салат з мандаринами. Простий і легкий рецепт урізноманітнює звичний святковий стіл. Він підійде вегетаріанцям і тим, хто не хоче переїсти. Плюс такий варіант швидко зробити, тому в цей раз я обов'язково його подам до торжества.
- Авокадо - 1 штука
 - Мандарин - 2 штуки
 - Гранатові зерна - 50 грам
 - Бальзамічний оцет - 1-2 чайних ложок
 - Оливкова олія - 1 Чайна ложка
 - Пармезан tёrtиy - 1 Ст. Ложка
 - Лимон - 0, 5 штуки
 - Капуста Кале - 1 пучок
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

Листя капусти промийте, видаліть жорстку частину, а потім наріжте.

Викладіть Кале в глибоку салатницю. Туди ж натріть тонко цедру лимона і вичавіть сік. Всипте сіль. Пам'ятайте капусту руками близько 1-ої хвилини.

Потім натріть пармезан, бальзамічний оцет і масло.

Далі додайте гранат, часточки мандарина і наріжте авокадо.

Приправте салат сіллю і перцем. Перемішайте. Смачного!