Obacda 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сирна закуска родом з Баварії подається з чорним хлібом, крутонами, сухариками або тостами разом з келихом пінного пива або іншого напою. Беріть на замітку мій рецепт!
Обацда дуже схожа за смаком на сирний паштет, причому саме сам присмак закуски важко описати - її обов'язково потрібно спробувати, щоб зрозуміти, подобається вам таке блюдо чи ні. Готується воно за 10 хвилин при наявності всіх необхідних продуктів.
- Камамбер - 200 грам (зрілий і з цвіллю)
 - Вершковий сир - 80 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Пиво світле - 50 мілілітрів
 - Паприка солодка - 0, 5 чайних ложки (мелена)
 - Кмин - 3 щіпки
 - Вершкове масло - 40 грам
 - Сіль - 2 щіпки
 - Чорний перець - 2 щіпки (мелений)
 

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Очистіть від лушпиння цибулю, промийте його і наріжте дрібними кубиками.

Наріжте сир дрібними кубиками. Використовуйте і зрілий камамбер з цвіллю, якщо такі продукти є у вас в наявності. Викладіть нарізку в ємність до цибулі. Додайте туди ж вершковий сир. Розтопити вершкове масло і влийте в ємність.

Всипте мелену солодку паприку і кмин. Колір закуски буде повністю залежати від кількості доданої паприки. Приправити сіллю і poperčite.

Влийте пиво і акуратно все перемішайте.

Подавайте обацду разом з скибочками хліба, за бажанням закуску можна охолодити протягом 1 години в холодильнику.