Овочевий суп-пюре з креветками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Овочевий суп-пюре з креветками не тільки смачне, але і корисне блюдо для всіх. Суп-пюре з креветками особливо хороший для тих, хто обожнює морепродукти. Сподіваюся вам сподобається!
Овочевий суп-пюре з креветками дуже просто і в той же час вишукану страву з морепродуктами. Воно досить корисне, тому що тут багато овочів. Цукіні, брокколі, морква і цибуля - основні інгредієнти, які в принципі можуть замінюватися іншими. Обов'язково потрібно додавати плавлений сир, але сир може бути різним, це може бути, такий як у мене - який можна порізати, але так само вітається плавлений сир, упакований в баночки. Креветки найкраще смажити на вершковому маслі, щоб вони не втрачали свого привабливого кольору, а лимонний сік найкраще видавлювати з лимона відразу на сковорідку. Блюдо готується досить швидко. Смачного! 
- Креветки - 300 грам
 - Брокколі - 100 грам
 - Плавлений сир - 70 грам
 - Вершкове масло - 20 грам
 - Твердий сир - 20 грам
 - Цукіні - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
 - Кріп - 1 щіпка
 - Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
 







