Пасха з родзинками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Традиційне святкове пасхальне частування - це паска. Є безліч рецептів її приготування, в тому числі і без випічки. Спробуйте зробити її за рецептом, як приготувати паску з родзинками.
В основі приготування - здобне дріжджове тісто, в яке можна додати будь-які спеції, сухофрукти, цукати, горіхи. Ви можете зробити пасху будь-якої форми, наприклад, більшу чи маленькі кекси, круглу або у вигляді формового хліба. Прикрашають паску глазур'ю, рідше шоколадом, тестом.
- Жовтки - 10 штук
 - Молоко - 2 склянки
 - Дріжджі - 2 Ст. Ложки (без гірки)
 - Цукровий пісок - 1 Склянка
 - Вершкове масло - 1, 5 склянки (розтоплене)
 - Ваніль - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
 - Борошно - 6 склянок
 - Ізюм - 1, 5 склянки
 - Цукрова пудра - 2 склянки
 - Вершки - 3 Ст. Ложки
 - Лимонна кислота - За смаком (на кінчику ножа)
 
1
Молоко підігрійте і влийте в миску, додайте до нього дріжджі і 2 склянки борошна, накрийте масу плівкою і залиште осторонь.
2
У чашу міксера відправте жовтки і збивайте їх на середній швидкості, поступово додайте цукор, сіль, ваніль, вершкове масло. Вмішайте раніше приготовлену опару (молоко + мука + дріжджі).
3
Встановіть насадку для замішування тіста і поступово додайте заздалегідь просіяне борошно і родзинки.
4
Накрийте готове тісто рушником і залиште в теплі на 2 годину. Через необхідний час розділіть тісто по формах (заповніть їх на 1/3 тестом) і залиште ще на півгодини.
5
Випікайте в розігрітій до 160-170 градусів духовці 30-40 хвилин.
6
Тим часом зробіть глазур: в чашу міксера додайте вершки, цукрову пудру і лимонну кислоту, збивайте на високій швидкості до утворення густої маси.
7
Готову паску дістаньте з форми і охолодіть, а вже потім прикрасьте глазур'ю.