Паштет з нуту 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Паштет з нуту з в'яленими помідорами і часником - дуже смачна і оригінальна закуска. Спробуйте, готується просто.
Гайка - дуже корисний злак. Він є природним антиоксидантом, який запобігає хворобам печінки, нормалізує рівень холестерину. Тому я раджу всім робити паштет з нуту. Смачно і корисно. Дуже добре підходить для поста і особливо сподобається вегетаріанцям.
- Гайка - 200 грам
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 - Часник - 2 зубчики
 - В'ялені помідори - 2-3 штук
 - Кунжут - 1 Чайна ложка
 - Рослинна олія - За смаком
 

Відкриває гайку.

Обсмажте на олії дрібно нарізані в'ялені помідори і часник.

У підсмажені в'ялені помідори і часник додайте сіль і перець.

У блендері подрібніть варений нут, обсмажені часник і в'ялені помідори.

Подавайте паштет з нуту, посипавши кунжутом.