Печені пиріжки на кефірі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Печені пиріжки на кефірі можна готувати як з солодкою, так і несолодкої начинкою. Тісто на дріжджах замішується дуже просто, безопарним способом. Виходить воно легким і смачним.
Печені пиріжки на кефірі замішуємо на око, точно вказати кількість борошна неможливо, так як вона буває різної якості. Не потрібно робити занадто рідке або пружне тісто. Воно повинно вийти м'яким і буде трохи липнути до рук. Тому тісто обробляємо добре посипавши стіл борошном. Можна ще обробляти тісто, натерши стіл і руки олією. Успіхів і приємного апетиту! 
- Борошно - 700 грам
 - Дріжджі свіжі - 30 грам
 - Олія - 3 Ст. Ложки
 - Яйце - 2 штуки
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Кефір - 700 мілілітрів
 - Печінка - 600 грам
 - Цибуля - 150 грам
 

В кефірі розвести соду негашене, сіль, яйця, олія. Розмішати, додати борошно і замісити тісто.

Тісто виходить некрутим, його потрібно поставити в холодильник, щоб воно зчепилося.

Начинку можна зробити з курячої печінки.

Печінка обсмажте з цибулею.

Пиріжки обробити і покладіть на деко підходити.

Випікайте 25-30 хвилин при 170-180 градусах.