Печені пиріжки з картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Всі люблять пиріжки з картоплею. Готувати їх просто, а виходить завжди дуже смачно. Рецепт печених пиріжків з картоплею вам допоможе в цьому переконатися.
Для приготування печених пиріжків з картоплею нам знадобиться зробити звичайне дріжджове тісто. Заздалегідь робимо опару і поки вона буде підходити, ви зробите начинку. Зазвичай роблю просто з картоплею, але в цей раз її було трохи, а тесту навпаки предостатньо. Так що вирішила розбавити капустою квашеною - чудово вийшло.
- Борошно - 400 грам
 - Дріжджі - 20 грам
 - Вода - 300 грам
 - Вершкове масло - 20 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Сіль, цукор - За смаком
 - Капуста - За смаком
 - Картопля - 4-5 штук
 - Масло рослинне - За смаком
 

Капусту можете загасити або обсмажити з цибулею до золотистого кольору.

Зазвичай з картоплі для пиріжків роблять пюре. Вона у мене була невелика, тому я вирішила її посмажити кільцями.

Як наша опара підійде, замісіть густе тісто: додайте яйце, масла трохи і борошна, скільки візьме. Даємо йому підійти. Потім вже ліпимо пиріжки.

Виходить досить багато.

Викладаємо на пергамент на деко і випікаємо при 200 З до золотистої скоринки.
Ось такі печені пиріжки з картоплею виходять. Смачного!
Ось такі печені пиріжки з картоплею виходять. Смачного!