Печені пиріжки з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете зробити пиріжки і сумніваєтеся з вибором начинки? Пропоную класичний рецепт печених пиріжків з куркою, які своїм смаком здивують будь-якого!
На приготування пиріжків за цим рецептом йде не більше 1, 5 годину, а їх смак нагадує смак дитинства. Рекомендую до курячого філе додати пережарені гриби з цибулею і запашним перцем. З такому начинкою вони виходять дуже смачними! 
- Дріжджове тісто - 1 кілограм
 - Куряче філе - 500 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Сіль і перець - За смаком
 

1. Приготування пиріжків - справа цікаве і клопітка, але якщо у вас є готове дріжджове тісто, то цей процес істотно скоротиться. Для приготування печених пиріжків з куркою потрібна мінімальна кількість продуктів. Ще можна додати до курки гриб (за бажанням і за смаком).

2. З дріжджового тіста розкидаємо кульки, кожен з яких слід розкачати (за бажаною формою пиріжка). Я люблю робити невеликі пиріжки.

3. Змастіть руки рослинним маслом і викладіть в середину начинку (дрібно нарізане куряче філе). При бажанні, можете обсмажити гриби з цибулею і філе і використовувати таку начинку (вона набагато смачніше). Защипніть зверху тісто і сформуйте рівний пиріжок.

4. Тепер можна їх викласти на змащене деко один до одного і змастити зверху яйцем. Відправляти слід пиріжки в розігріту духовку на 25-30 хвилин, попередньо зменшивши вогонь.

5. Після приготування дайте пиріжків трохи охолонути і викладіть на блюдо. Виходять печені пиріжки з куркою в домашніх умовах дуже смачними.