Печені пиріжки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ароматні домашні пиріжки - ну хто від такої випічки відязикаться? Записуємо собі рецепт печених пиріжків на всі випадки життя!
Готувати печені пиріжки будемо з дріжджового тіста. Тому використовуємо дріжджі сухі швидкодіючі (один пакетик). Також для приготування печених пиріжків нам знадобиться печінка яловича (можна брати будь-яку, але я віддаю перевагу саме яловичу, вона не така жирна і запаху у неї майже немає). Дивимося далі рецепт.
- Печінка - 500 грам
 - Картопля - 700 грам
 - Часник - 2 зубчики
 - Цибуля - 1-2 штук
 - Спеції - За смаком
 - Молоко - 200 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Вода - 150 мілілітрів
 - Борошно - 4 склянки
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Дріжджі - 11 грам
 

Печінка миємо й чистимо від плівочок. Відваріть її.

Відваріть картоплю.

Подрібніть і змішайте печінку і відварну картоплю за допомогою м'ясорубки або блендера.

Замісити дріжджове тісто і дайте йому піднятися. Почніть з дріжджів, теплого молока і невеликої кількості борошна, через хвилин 5 додайте решту просіяне борошно. Імплікація. Відставляємо тепле місце на годину.

Потім ліпимо пиріжки.

Змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.

Випікаються вони досить швидко, начинка адже готова. Хвилин 20-25, дивіться за кольором.
Готові печені пиріжки я подаю зі сметаною. Смачного!
Готові печені пиріжки я подаю зі сметаною. Смачного!