Печінка відбивна з цибулею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відбивні з печінки - нову цікаву страву. Насправді, все просто і всім давно знайоме, а результат як завжди відмінний. Знайомтеся з рецептом, - він обов'язково стане вам у пригоді.
Для приготування печінки за цим рецептом підходить будь-яка печінку, навіть куряча. Тільки в цьому випадку відбивні вийдуть меншого розміру.
- Печінка свиняча - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
 - Вода - 75 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком
 

1. Печінку можна попередньо вимочити в молоці близько години. Розріжте як на відбивні і злегка відбийте.

2. Борошно змішайте з сіллю і перцем, обваляйте печінку в борошні.

3. Обсмажте печінку в сковороді з розігрітим маслом по 5 хвилин з кожного боку.

4. Лук наріжте півкільцями.

5. Приберіть печінку зі сковороди, додайте цибулю і обсмажте хвилин 5.

6. Перекладіть печінку в сковороду, додайте воду і тушкуйте все разом хвилин 15. Смачного!