Печиво вівсяне 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Поділюся з вами рецептом одного варіанта улюбленої випічки нашої сім'ї. Він про те, як приготувати печиво вівсяне. Тісто зробимо на основі вершкового масла, муки і, звичайно, вівсяних пластівців.
В принципі, впоратися з такою випічкою можна менше, ніж за півгодини. Але я зазвичай замочую окропом ізюм і наполягаю його, тому часу йде більше. Але якщо у вас м'який родзинки, то проблем не виникне, а випічка не займе багато часу.
Смачного! 
- Вершкове масло - 120 грам
 - Цукор - 150 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Борошно пшеничне - 180 грам
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Ваніль - За смаком
 - Сода - 0, 5 чайних ложки
 - Вівсяні пластівці - 360 грам
 - Ізюм - 180 грам
 

Увімкніть духовку на 180 градусів. Масло з'єднайте з цукром і збийте.

Додайте яйця, ванільну есенцію і перемішайте.

Змішайте залишилися сухі інгредієнти, за смаком додайте корицю. Почніть вмішувати це до масляної суміші.

Промиті родзинки теж додайте в тісто. Розкладіть його на деко з пергаментом чайною ложкою і випікайте 10-12 хвилин.