Пенне з куркою і грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пенне з куркою і грибами - чудове блюдо, родом з італійської національної кухні. Паста пенне володіє особливим шармом і неймовірно привабливо і апетитно виглядає на столі. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування пенне з куркою і грибами. На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, куряче філе, вершки і спеції. Млоїмо на повільному вогні, а в кінці додаємо тертий сир і базилік. Паралельно відваріть пасту до готовності. Перед подачею на стіл прикрасьте блюдо свіжою зеленню. Хай щастить! 
- Паста пенне - За смаком
 - Куряче філе - 250 грам
 - Печериці - 250 грам
 - Вершки - 200 мілілітрів
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Сир твердий - 100 грам
 - Масло оливкове - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 - Базилік сушений - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

Подрібнюємо цибулю.

Розігріваємо в сковороді оливкове масло і обсмажуємо цибулю до прозорого кольору.

Нарізаємо кубиками печериці.

Додаємо гриби до цибулі.

Вливаємо на сковороду вершки і додаємо порізане куряче філе.

Солимо і перчимо до смаку. Млоїмо блюдо на повільному вогні.

Через 5 хвилин додаємо тертий сир, перемішуємо і кладемо сушений базилік.

Пасту пенне відваріть до готовності в киплячій, підсоленій воді.

Викладаємо на тарілку варену пасту і поливаємо її вершковим соусом з куркою і грибами. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню. Смачного!