Перці фаршировані куркою в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Перець фарширований куркою в духовці - просте і дуже смачна страва. Соковитість курці надає помідор, а пікантність - сир. Смачний і ароматний!
Готується фарширований перець з куркою легко і невимушено. Для смаження цибулі соняшникову олію можна замінити вершковим. Перець краще взяти середнього розміру, не надто великий, але і не маленький. Твердий сир беріть за смаком. Крім солі і меленого перцю в фарш підійдуть сухі трави: базилік, орегано, розмарин.
- Перець болгарський - 3 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука (нЕ великий)
 - Куряче філе - 300 грам
 - Помідор - 1 штука
 - Сир - 70 грам (твердий)
 - Соняшникова олія - 20 мілілітрів
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 

Куряче філе помийте і пропустіть через м'ясорубку або подрібнити блендером.

Помідор помийте і наріжте дрібними кубиками. Додайте до філе.

Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією.

Підсмажте цибулю до прозорості.

Додайте смажену цибулю до філе та помідору.

Додайте тертий сир.

Додати сіль, поперчіть і перемішайте всі інгредієнти фаршу.

Болгарський перець розрізати на дві частини вздовж. Видаліть насіннєву коробочку і помийте.

Перці заповніть фаршем і викладіть у форму для запікання. Налийте в форму трохи води або бульйону. Накрийте фольгою і відправте в духовку.

Готуйте перець в духовці при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.

Після посипте тертим сиром і тримайте в духовці ще 5 хвилин до його розплавлення.

Перець фарширований куркою в духовці готовий. Подавайте до столу гарячим.