Піца «персонал» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Піца "персонал" - це не рецепт, а скоріше спосіб приготування піци. Являє собою закриту піцу, а начинка може бути найрізноманітнішою. Мій рецепт називається "тунно е Чіполла" (з тунцем і цибулею).
Піца "персонал" - це не конкретний рецепт, а спосіб приготування закритою піци. Приготувати таким способом можна піцу з самої різною начинкою, але у мене сьогодні дуже цікаве смакове поєднання: вершкового соусу, тунця і червоної цибулі. Приготувати піцу "стафф" не складніше, ніж звичайну піцу, як це зробити, детально розказано в покроковому рецепті.
- Вода - 200 мілілітрів
 - Борошно - 300 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 - Цукор - 1 щіпка
 - Дріжджі - 10 грам (розчинні, бистродейтсвующіе)
 - Масло оливкове - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - в тісто, 1 ст. Ложка - для засмажкою, 1 ст. Ложка - для сбризгіванія начинки перед випічкою)
 - Тунець - 1 банку (консервований)
 - Лук червоний - 1 штука
 - Сир - 100 грам
 - Вершки - 150 грам (жирні, сільські)
 - Орегано - 1 Чайна ложка
 

У теплій воді розчиніть сіль, цукор, влийте 2 ст. Ложки оливкової олії.

Додайте борошно з дріжджами до води, замісіть тісто, можна вимісити руками або міксером, накрийте тісто серветкою, поставте в тепле місце для бродіння на 1-1, 5 годину.

Сир натріть на тертці.

Розділіть тісто на дві нерівні частини.

На тісто нанесіть сирно-вершковий соус, викладіть обсмажену цибулю.

Розкачайте тонко другу частину тесту, викладіть на піцу.

Подавайте піцу "стафф" гарячої.