Пиріг з начинкою з квасолі 
(покроковий рецепт з фото)
                                                                                                                                                             
Дуже оригінальною ідеєю домашньої випічки я поспішаю з вами поділитися. Хочу показати вам, як приготувати пиріг з начинкою з квасолі відвареної. Цікаво? повірте, ще й смачно! запам'ятовуйте!
Дивовижно, але це солодкий пиріг, а не закусочний. Вершки в рецепті можна замінити згущеним молоком, наприклад, тоді кількість цукру коштує зменшити. Подавати до столу пиріг можна з морозивом, карамельним соусом або присипавши цукровою пудрою, наприклад. Для різноманітності - то, що потрібно кожній господині.
- Квасоля - 500 грам (відварна)
 - Вершки - 400 мілілітрів
 - Вершкове масло - 110 грам
 - Цукор - 2 склянки
 - Яйце - 4 штуки
 - Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка
 - Мускатний горіх - 1/3 чайних ложки
 - Пісочне тісто - 2 штуки (основа для пирога)
 

1. Квасоля відваріть в підсоленій воді до готовності.

2. Надішліть в чашу блендера і подрібніть з вершками до однорідності. Додайте вершкове масло, продовжуючи збивати.

3. По одному введіть яйця.

4. Всипте цукор.

5. Додайте ванільний екстракт, корицю, мускатний горіх.

6. Всипте просіяне борошно і ще раз як слід перемішайте.

7. У жароміцних форму викладіть пісочне тісто, сформувавши корж (в даному випадку воно готове). Вилийте акуратно начинку.

8. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде два ось таких пирога. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте пироги близько години.

9. Ось такий солодкий пиріг з начинкою з квасолі вийшов. Смачного!