Плов на сковороді 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Багато хто думає, що смачний і ароматний плов можна приготувати тільки в казані або каструлі з товстими стінками, але це не так. Сьогодні ми приготуємо смачний плов на сковороді - Швидко і зручно.
Напевно, багато з вас готують плов в утятніце, - сказав я, ну або на крайній випадок в каструлях з товстими стінками, але, повірте мені, для того щоб приготувати смачний плов можна скористатися і звичайною сковородою. А якщо ви не вірите, то я пропоную вам на розгляд простий рецепт плову на сковороді. Єдина вимога тут - це високі краї і по можливості товсті стінки, в іншому це може бути звичайна сковорідка. На мій погляд, це дуже зручно і зберігає нам багато часу, адже ми будемо готувати в одному посуді. А на смак це абсолютно не впливає - плов виходить такий же смачний і ароматний, як і приготований в казані, перевірено вже не раз. І навіть мій вибагливий чоловік не помітив жодних проблем, тому тепер готую цю страву дуже часто, і хочу поділитися своїм досвідом з вами і розповісти, як зробити чудовий плов на сковороді.
- Рис девзіра - 600 грам
 - М'якоть баранини - 600 грам
 - Морква - 600 грам
 - Цибуля ріпчаста - 2 штуки
 - Часник - 2 штуки(2 головки)
 - Масло рослинне - 200 мілілітрів
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Зіра - 1 Чайна ложка
 










