Пшоняна каша з корицею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Незважаючи на те, що пшоняна каша дуже корисна, багато дітей її не люблять. Я хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати пшоняну кашу з корицею і кедровими горішками. Впевнена, що каша сподобається всім!
Пшоняна крупа гірчить, тому її необхідно ретельно промити, залити окропом на пару хвилин. Потім відварити в киплячій воді до випаровування води. Всі подробиці дивіться в покроковому рецепті.
- Крупа пшоняна - 1 Склянка
 - Вода - 2 склянки
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Цукор - 2-3 Ст. Ложок
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка (мелена)
 - Горіхи кедрові - 3 Ст. Ложки
 

Пшоно промийте в проточній теплій воді до прозорої води, злийте. Залийте окропом на 2 хвилини, злийте.

Залийте промиту крупу 2 склянками підсоленого окропу. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть до випарювання води. Додайте вершкове масло і цукор, перемішайте.

Подайте пшоняну кашу з кедровими горішками і меленою корицею. Смачного!