Салат «Гранатовий браслет» з сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Страва, про який я хочу розповісти, досить популярно в Росії і країнах СНД. Його часто вибирають в меню святкової вечері і змінюють склад, грунтуючись на своїх перевагах. Ось мій варіант.
Їх цього рецепта ви можете дізнатися, як приготувати салат "гранатовий браслет" з сиром. Кількість інгредієнтів розраховане всього на дві порції. Так що це блюдо зробити можна на День Святого Валентина або на побачення. Порційний салат з оригінальним смаком і оформленням ідеально прикрасить ваш святковий стіл.
- Куряче філе - 200 грам
 - Твердий сир - 100 грам
 - Волоський горіх - 50 грам
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Яйце - 2 штуки
 - Буряк - 1 штука
 - Гранат - 1 штука
 - Майонез - 3-4 Ст. Ложок
 - Сіль - За смаком
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Чорний мелений перець - За смаком
 

Філе відварити в підсоленій воді до готовності. Потім остудіть його, дрібно наріжте і викладіть нижнім шаром салату, смазав майонезом. Можете взяти роз'ємну форму.

На розігрітій сковороді обсмажити цибулю четвертинками в олії до золотистого кольору.

Остиглий цибулю викладіть наступним шаром.

Відварені яйця натріть на крупній тертці. Викладіть їх на цибулю, а потім розподіліть по ним майонез.

Далі натріть сир на крупній тертці. Змастіть його майонезом.

Наступним шаром викладіть подрібнені горіхи. Трохи змастіть їх майонезом.

А тепер викладіть буряк. Відваріть її до готовності і крупно натріть, потім поперчіть і додайте майонез.

В самому кінці прикрасьте салат зернами граната. Зніміть форму з блюда. Смачного!