Салат із стручкової квасолі з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат із стручкової квасолі з куркою - дуже красивий і апетитний салат, який в літній час може замінити основне блюдо на обід або на вечерю. Готується досить швидко і легко.
Салат із стручкової квасолі з куркою - смачний і ситний салат, який до столу подається в теплому вигляді. Потрібно зауважити, що даний салат готується без майонезу, тому він досить легко засвоюється і швидко перетравлюється без відкладень. Це те, що потрібно в літній час.
Сподіваюся, ви випробуєте рецепт салату з стручкової квасолі з куркою і не розчаруєтеся
Хай щастить! 
- Куряче філе - 100 грам
 - Зелена стручкова квасоля - 40 грам
 - Листя салату - 50 грам
 - Помідори черрі - 70 грам
 - Зернова гірчиця - 1 Чайна ложка
 - Kunjun - 1/2 чайних ложки
 - Сік лимона - 5 грам
 - Оливкова олія - - За смаком
 - Цедра лимону - 1 Чайна ложка
 - Бальзамічний оцет - - За смаком
 - Часник - 1 зубчик
 - Сіль - - За смаком
 - Імбир - 5 грам
 

Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування 2 порцій салату.

Нарізаємо невеликими шматочками куряче філе.

Нарезаем стручковую фасоль.

На тертці натираємо імбир без шкірки і часник.

Додаємо тертий імбир і часник в салатницю.

Вливаємо оливкову олію і додаємо лимонний фреш.

Кладемо гірчицю.

Збиваємо.

У пательні розігріваємо олію й обсмажуємо в ньому шматочки курки з двох боків до утворення рум'яної скоринки.

Під час смаження додаємо стручкову квасолю і обсмажуємо до готовності.

Нарізаємо салат і додаємо в салатницю.

Черрі ріжемо навпіл і додаємо до нарізаним листям салату.

Перемішуємо.

Додаємо курку і квасоля.

Заправляємо.

Додаємо бальзамічний оцет.

Перемішуємо і викладаємо салат на тарілки.

Посипаємо кунжутом і подаємо до столу. Смачного!