Салат китайський з яловичиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Такий салат китайський з яловичиною в домашніх умовах зможе кожен. Це тільки здається складним, насправді ж і інгредієнти доступні, і механізм дій. Так що здивуєте своїх гостей і домашніх!
Думаю, ви погодитеся, що це дуже оригінальний рецепт приготування салату китайського з яловичиною, але я вам так скажу, - це ще спрощена версія! Але якщо хочете ще простіше все зробити, - тоді не додавайте цукор взагалі, а імбир і червоний перець замініть аналогами з пакетиків. Точно так же китайську локшину можна замінити звичайною, головне - щоб вона була тонкою і швидко варилася. Словом, розповім, як зробити салат китайський з яловичиною, а ви вже самі придумаєте, як і чим замінювати! 
- Яловичина - 300 грам
 - Перець болгарський - 50 грам
 - Цибуля зелена - 100 грам
 - Braai - 1 штука(1 пучок. Можна брати іншу зелень, якщо кінзу не подобаються)
 - Часник - 3 зубчики
 - Перець червоний пекучий - 1/2 штуки
 - Корінь імбиру - 1/2 штуки
 - Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
 - Олія кунжутна - 5 Ст. Ложок
 - Локшина скляна китайська - 50 грам
 - Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1 За смаком
 

1. М'ясо і локшину для початку відваримо, відкинемо на друшляк і остудити. М'ясо ріжемо соломкою і складаємо в салатницю. Додамо соєвий соус і перемішати.

2. Болгарський перець ріжемо смужками і відправимо до м'яса. Зелень і цибулю подрібнити і посипаємо цукром. Трохи пригорнемо, щоб виділився сік, і додамо до м'яса.

3. Дрібно ріжемо часник, пекучий перець і корінь імбіря.Прогреваем на сковороді рослинне масло, а потім заливаємо ці інгредієнти. Таким соусом поливаємо салат.

4. Додамо локшину, перемішаємо. При необхідності ще додамо солі, перцю або спецій за смаком. Салат готовий!