Салат «коханка» з родзинками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат "коханка" має не тільки привабливий вигляд, але і дуже привабливий склад! Солодкі нотки родзинок і апельсина в поєднанні з курячим м'ясом і цибулею роблять його незабутнім на смак! Спробуйте!
Розповідаю, як приготувати салат "коханка" з родзинками. Подавати його слід в креманках на ніжках або просто в порційних салатницях. Від розміру салатниці буде залежати кількість порцій, з цих продуктів у мене вийшло 3 порцій салату. Все дуже смачно, солодко-гірко і просто незабутньо! пробуйте! 
- Куряче філе - 200 грам (відварне)
 - Морква - 200 грам (варена)
 - Ізюм - 50 грам
 - Цибуля ріпчаста - 80 грам
 - Цукор - 5 грам
 - Оцет столовий 9% - 20 мілілітрів
 - Вода - 30 мілілітрів
 - Апельсин - 200 грам
 - Твердий сир - 70 грам
 - Сіль, перець чорний мелений - За смаком
 - Грецькі горіхи - 40 грам
 - Майонез - 60 грам
 

1. Підготуйте продукти для салату: заздалегідь відваріть куряче філе, морква.

2. Ізюм залийте окропом, залиште на 5 хвилин розпаритися, потім злийте повністю всю воду. Ріпчасту цибулю очистіть, поріжте дрібно, складіть в піалу і залийте оцтом з водою і цукром, залиште на 10-15 хвилин маринуватися. Поріжте філе і морква. Сир натріть на дрібній тертці. Апельсин філетіруйте і поріжте на шматочки.

3. Все готово для збірки салату, можна використовувати листя салату для прикраси, а можна обійтися і без них. Перший шар - варена курка, сіль, перець і майонезна сітка.

4. Лук відіжміть від маринаду, покладіть на м'ясо.

5. Далі - шар родзинок.

6. Далі - морквяний шар, сіль, перець і майонезна сіточка.

7. Далі - сирний шар, зверху - рубані горіхи.

8. Останній шар - апельсинові шматочки. Можна прикрасити ягодами брусниці, калини, смородини або зернами граната.

9. Салат готовий, подавайте його відразу. Приємного!