Салат з грінками і сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні розповім, як приготувати салат з грінками і сиром. Цей смачний, ситний салат поєднав в собі легкість китайської капусти, ніжність фети, хрускіт грінок і оригінальну заправку. Пригощайтеся!
Мені подобається складати салати, додаючи нові інгредієнти. А в цьому салаті особливу пікантність додає оригінальна заправка. Насіння гірчиці при нагріванні надають горіховий присмак рослинної олії. Спробуйте, це смачно! Приємних вам клопоту на кухні! 
- Фета - 150 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Пекінська капуста - 1 штука
 - Помідор - 1-2 штук
 - Скибочку батона - 4-5 штук
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Насіння гірчиці - 1 Чайна ложка
 - Паприка сушена - 1 Чайна ложка
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
 - Сік мандариновий - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Цибуля зелена - 1 пучок
 

Підготуйте необхідні продукти. Овочі промийте прохолодною водою.

Яйце відварити круто.

Масло рослинне і насіння гірчиці нагрійте на сковороді. Як тільки насіння гірчиці стануть лопатися, зніміть з вогню негайно! Перелийте гаряче масло в ємність для заправки.

Скибочки багета наріжте на такі шматочки, щоб потім було зручно наколювати на виделку. На розігріту сковороду, змащену маслом, викладіть подрібнений часник. Додайте шматочки багета, посипте паприкою і обсмажте до рум'яності.

Нашинкуйтекапусту, наріжте очищене яйце скибочками, викладіть капусту і яйце на блюдо для подачі.

Потім помідор, нарізаний скибочками.

Тепер грінки, посоліть все за смаком. Враховуйте, що фета досить солона.

Фету наріжте маленькими шматочками. Для заправки змішайте масло з насінням гірчиці і сік цитрусових, заправте салат. Посипте зверху подрібненою зеленою цибулею.

Смачного!