Щучі котлети 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу порадити всім любителям риби класний варіант, як приготувати щучьі котлети з сиром. Соковиті, ніжні і дуже смачні - для обіду або вечері саме те, що потрібно.
В цей рецепт приготування щучих котлет для родзинки доданий сир і вершкове масло. Ви можете вибрати для себе той варіант, який вам більше до душі. Втім, такі котлетки можна робити і без начинки, буде теж дуже смачно. Для панірування використовуються не тільки сухарі, але і борошно.
- Філе щуки - 1 кілограм
 - Сало - 250 грам
 - Цибулина - 2 штуки
 - Часник - 5-7 зубчиків
 - Хліб - 4-5 скибочок
 - Молоко - 1 Склянка
 - Зелень - 1 пучок
 - Яйце - 2-3 штук
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Перець - 1 щіпка
 - Спеції - 1 щіпка
 - Сир - 50 грам
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Рослинна олія - За смаком (для смаження)
 - Панірувальні сухарі - 100 грам
 

1. Для того, щоб приготувати щучьі котлети в домашніх умовах, необхідний ось такий набір інгредієнтів.

2. Для початку необхідно очистити рибу, відокремити філе і пропустити його через м'ясорубку. Скибочки хліба залийте молоком. Очистіть цибулю і часник, підготуйте невеликий шматочок сала, щоб котлетки були соковитіше.

3. Всі використовувані інгредієнти пропустіть через м'ясорубку. Vbeyte яйця, посоліть і поперчіть за смаком, додайте спеції. Все як слід перемішайте.

4. Вологими руками сформуйте невеликі котлетки. Наріжте маленькими кубиками сир і вершкове масло. Помістіть в центр, utopiv килим.

5. І ще раз надайте їм потрібну форму. Обваляйте з усіх боків в панірувальних сухарях. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла.

6. Ось і весь секрет, як зробити щучьі котлети. Залишилося тільки обсмажити їх на середньому вогні до рум'яної скоринки. До столу подавайте котлетки з гарніром, соусом або свіжими овочами.