Штрудель з заварним кремом та фруктами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сподіваюся, що і Ви захочете приготувати цей смачний штрудель. Тим більше, що при мінімум витрат Ви отримаєте чудовий результат!
Кількість порцій: 4
- Листкове тісто - 500г Грам
 - Сир - 150г Грам
 - Цукор - За смаком
 - Яблуко - 1 штука
 - Апельсин - 1 штука
 - Заварний крем - 1 штука (пачка)
 - Жовток - 1 штука
 

Яблуко і апельсин нарізати кубиками

Додати цукор. Викласти яблука і апельсин в каструлю .Тому на повільному вогні до м'якості яблук

Приготувати за інструкцією заварний крем.Яблокі і апельсин злегка остудити, додати до них сир і заварний крем.

Листкове тісто розкачати в пласт. Розподіліть начинку, акуратно згорніть пласт трубочкою

Перекладіть штрудель на деко, змастіть жовтком і відразу відправте випікатися в розігріту духовку до 200С на 25-30хв.

Готовий штрудель за бажанням присипте цукровою пудрою. Подавайте з ягідним киселем або чаєм! 
Смачного!
Смачного!