Сирний суп-пюре в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже ситний, смачний сирний суп-пюре в мультиварці стане відмінним обідом для всієї родини. Прості інгредієнти в правильному поєднанні перетворюються в неймовірне блюдо.
Приготований за цим рецептом сирний суп-пюре в мультиварці виходить дуже ніжним, з однорідною текстурою. Закладка інгредієнтів - це досить тривалий процес, який вимагає постійної присутності, а далі техніка візьме на себе всі.
- Куряче філе - 200 грам
 - Сир - 200 грам (плавлений у ванні)
 - Картопля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Цибулина - 1 штука
 - Мал - 100 грам (по бажанню)
 - Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок (по бажанню)
 - Вода - 1.5 L
 - Часник - 1-3 зубчиків
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 

1. Для початку необхідно відправити в чашу мультиварки вимите куряче філе і налити близько 600 мілілітрів води. На режимі Варка на пару готувати близько 20 хвилин.

2. Тим часом можна очистити і нарізати цибулю.

3. А також вимити, почистити і нарізати тонкими брусочками моркву (при бажанні можна натерти на тертці).

4. Рецепт приготування сирного супу-пюре в мультиварці передбачає легку зажарку. Зробити її можна заздалегідь, перед варінням курки, або відправити овочі на сковороду і трохи обсмажити на олії.

5. Мал промити під проточною водою. Після звукового сигналу дістати курку з чаші мультиварки і відправити туди рис на 10 хвилин.

6. Цього часу цілком достатньо, щоб вимити і очистити картоплю. Нарізати його тонкими скибочками.

7. Злегка остигле філе нарізати невеликими кубиками.

8. У чашу мультиварки відправити картопля, філе, зажарку і плавлений сир. Поперчити за смаком, при бажанні ще раз посолити і додати улюблені спеції.

9. Коли всі основні інгредієнти вже в мультиварці, включити режим Варка на пару на 15 хвилин. Тим часом очистити і видавити через прес часник, а також вимити й подрібнити кріп.

10. Після завершення програми, відправити в чашу часник і кріп, а також решту води. Закрити кришку і готувати близько 45 хвилин на режимі Гасіння. Потім сирний суп-пюре в мультиварці в домашніх умовах відправити в блендер і довести до однорідної консистенції.