Сирний суп з копченою куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сирний суп з копченою куркою - швидке в приготуванні блюдо, яке слід взяти на замітку зайнятим господаркам. Правда, для цієї страви знадобляться готові напівфабрикати - копчена курка і бульйон.
Як приготувати сирний суп з копченою куркою? 
1. Спочатку приготуємо все інгредієнти для сирного супу з копченою куркою. Цибулину і часник очистіть. Наріжте цибулю кубиками, часник подрібніть.
2. Морква почистіть, промийте, наріжте брусочками або натріть на крупній тертці.
3. Селера подрібніть.
4. Курку наріжте шматочками.
5. У велику каструлю влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні, викладіть нарізану цибулю і часник і обсмажте до м'якості, періодично помішуючи. Буде достатньо 5 хвилин.
6. Додайте до цибулі приготовані морква і селера, смажте ще хвилин 5.
7. Додайте томатну пасту, прогрейте, потім влийте курячий бульйон, додайте курку і доведіть до кипіння.
8. Як тільки суп закипить, понизьте вогонь до повільного і додайте молоко. Варіть на повільному кипінні протягом 10 хвилин.
9. Якщо бажаєте, додайте макарони. Перед закінченням приготування додайте сир, зніміть з вогню і перемішайте.
Сирний суп з копченою куркою готовий! 
Смачного! 
- Копчена курка - 300 грам
 - Сир Моцарелла тертий - 50-60 грам
 - Цибулина - 1 штука (невелика)
 - Часник - 1 зубчик
 - Селера, стебла - 2 штуки
 - Молоко знежирене - 2 склянки
 - Курячий бульйон - 4 склянки
 - Морква - 1 штука
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
 
1. Спочатку приготуємо все інгредієнти для сирного супу з копченою куркою. Цибулину і часник очистіть. Наріжте цибулю кубиками, часник подрібніть.
2. Морква почистіть, промийте, наріжте брусочками або натріть на крупній тертці.
3. Селера подрібніть.
4. Курку наріжте шматочками.
5. У велику каструлю влийте рослинного масла, прогрійте на середньому вогні, викладіть нарізану цибулю і часник і обсмажте до м'якості, періодично помішуючи. Буде достатньо 5 хвилин.
6. Додайте до цибулі приготовані морква і селера, смажте ще хвилин 5.
7. Додайте томатну пасту, прогрейте, потім влийте курячий бульйон, додайте курку і доведіть до кипіння.
8. Як тільки суп закипить, понизьте вогонь до повільного і додайте молоко. Варіть на повільному кипінні протягом 10 хвилин.
9. Якщо бажаєте, додайте макарони. Перед закінченням приготування додайте сир, зніміть з вогню і перемішайте.
Сирний суп з копченою куркою готовий!
Смачного!