Сирний суп з печерицями та брокколі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приготуйте сирний суп з печерицями і брокколі на обід і відчуйте, наскільки він хороший в порівнянні зі звичними і вже давно, що приїлися супами. Ароматний і густий, він дуже апетитно виглядає!
Знаючи, як приготувати сирний суп з печерицями та брокколі, можна внести в свій традиційний раціон харчування якесь різноманіття. У такий суп можна додавати часник (для пікантності) і сухарики (для більшої насиченості). Вдалого приготування! 
- Картопля - 2 штуки
 - Брокколі - 200 грам
 - Печериці - 200 грам
 - Вершкове масло - 30 грам
 - Сир плавлений - 150 грам
 - Кріп - 1 За смаком
 - Сіль і перець - 1 За смаком
 

Картопля промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо середнього розміру кубиками.

Печериці промиваємо та нарізаємо пластинками.

У киплячій підсоленій воді відварюємо картопля протягом 5 хвилин, а потім кладемо до нього брокколі.

Обсмажуємо на гарячій сковороді з маслом печериці до золотистого. Відразу ж перекладаємо гриби в суп.

Продовжуємо варити, сіль і перець додавайте до смаку.

Додаємо в суп тертий сир, а також подрібнений кріп. Варимо ще 5-6 хвилин, помішуючи.

Дайте готовому супу настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!