Сирно-молочний суп з овочами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ніколи не думав, що на молоці виходить настільки смачний суп! Також в страві присутні свіжі і заморожені овочі, що робить його ще і дуже ситним. Рекомендую зварити на обід!
Запам'ятовуйте цей рецепт, щоб завжди знати, як приготувати сирно-молочний суп з овочами. Молоко і плавлений сир надають супу яскраво виражений вершкові аромат і смак. Якщо у вас немає заморожених овочів, використовуйте свіжі морква і кольорову капусту. Хай щастить! 
- Молоко - 0, 5 L
 - Лист лавровий - 2 штуки
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Заморожені овочі - За смаком (асорті: морква, горох, кольорова капуста)
 - Картопля - 3 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Шинка - 300 грам
 - Сирок Плавлений - 1 штука
 - Сіль і перець - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

Отже, спочатку шинку нарізаємо пластинками.

Потім картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.

Подрібнюємо цибулю, я нарізаю досить крупно, але ви можете вибрати свій улюблений спосіб нарізки цього овоча.

Борошно розводимо в крижаній воді, додаємо до неї трохи солі і вливаємо молоко.

Перекладаємо в каструлю всі овочі (і свіжі, і заморожені). Заливаємо їх молочної масою. Варимо до готовності овочів на середньому вогні. Для 10 хвилин до готовності кладемо в каструлю порізану шматочками плавлений сир і перемішуємо. Через кілька хвилин солимо, перчимо і додаємо лавровий лист. Також кладемо подрібнену зелень.

Смачного!