Смажена фета «Зульфікар» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Зустрітися з рецептом грецької кухні, дуже смачним і простим в приготуванні. Це смажена фета "саганакі" - закуска або гарнір, подається з скибочкою лимона, зеленим салатом і лавашем.
Зульфікар - це сир, обсмажений в паніровці, блюдо оригінальне і цікаве. Саганакі можна приготувати на грилі або запекти на сковороді. Можна приготувати таким чином різні сири: xallumi, фету і інші. Блюдо зовсім просте, потрібно всього 5-10 хвилин! 
- Фета - 200 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
 - Масло оливкове - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

1. Підготуйте всі інгредієнти. Шматок фети обсушити паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу. Яйце збийте в мисці з дрібкою солі.

2. Шматок фети розріжте на 4 скибочки. Кожен шматочок занурте в яйце, а потім обваляйте в сухарях, повторимо цю операцію двічі. Таким чином, вийде подвійна паніровка.

3. У сковороду налийте олію приблизно на 1 палець висотою. Масло добре нагрійте і обсмажте підготовлені скибочки фети з обох сторін до золотистої скоринки.

4. Гарячу смажену фету подайте зі свіжою зеленню і дольками лимона. Смачного!