Сорбе з папайї 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сорбе з папайї в літню спеку освіжає краще будь-якого морозива. Один з моїх найулюбленіших десертів.
Рецепт сорбе з папайї - дуже універсальна штука, оскільки практично аналогічно можна приготувати, скажімо, сорбе з дині або кавуна. Принцип один і той же. Цей десерт за смаком і консистенції дуже нагадує морозиво, проте смак сорбе більш насичений і яскравий. Та й візуально такий десерт виглядає просто чудово.
- Папайя - 600 грам
 - Сир філадельфія - 3 Ст. Ложки
 - Мед - 3 Ст. Ложки
 - Вапно - 1/2 штуки
 

Папайю необхідно очистити від шкірки і кісточок, а потім подрібнити в блендері до консистенції пюре.

Додаємо всі інші інгредієнти - мідь, вершковий сир і сік половини лайма. Перемішуємо.

Переливаємо масу в контейнер і ставимо в морозильну камеру на 2-3 годину.

Застиглий десерт дістаємо з морозилки і ще раз збиваємо за допомогою блендера. Кладемо назад в контейнер - і знову на пару годин в морозилку. Готово!