Спагеті з базиліком і помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Спагеті з базиліком і помідорами стануть ситним і смачним обідом для вашої родини. Для збереження традицій, придбайте хороше оливкова олія, підготуйте свіжий базилік і помідори. Приступимо!
Спагеті з різними інгредієнтами - національне блюдо Італії. Краще готувати їх з різноманітними соусами, наповненими свіжими, ароматними корисними овочами і зеленню. Особливо італійці люблять базилік і помідори. Що б італійське я не готувала, завжди пам'ятаю про це. І додаю або свіжий базилік, або сушений. І про помідори пам'ятаю. А спагетті з базиліком і помідорами - справжнє італійське блюдо. Смачного! 
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 2 зубчики
 - Спагеті - 200-300 грам
 - Помідори - 2-3 штук
 - Пучок базиліка - 1 штука (середній.)
 - Мелений чорний перець - За смаком
 - Пармезан - 100 грам
 

Підготуйте всі інгредієнти. Поставте спагетті варитися.

Тепер будемо готувати соус з базиліка і помідор. Для початку в невеликій каструлі на оливковій олії обсмажте часник. Часник має стати коричневого кольору.

Помийте помідори і поріжте їх на маленькі кубики. Викладіть в каструлю до часнику.

Додати сіль, поперчіть і тушкуйте до тих пір, поки помідори не стануть м'якими і не дадуть достатньо соку.

Готові спагетті викладіть в каструлю з соусом і добре перемішайте. Нарвіть листочки базиліка і додайте в каструлю з соусом і спагетті. Натріть сир Пармезан. Частина сиру викладіть в каструлю до спагетті. Перемішайте. Подавайте спагетті з базиліком і помідорами, посипавши сиром.

Таке гарне і ситне блюдо у вас вийшло!