Суп молочний 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для багатьох молочний суп асоціюється або з молочної рисовою кашею, або з екзотичними стравами з Франції та Швеції. А як щодо простого і здорового овочевого супу на молоці? Корисно і здорово!
1. Картоплю і моркву очистити, помити, порізати на досить великі скибочки довільної форми.
2. Овочі скласти в каструльку і хлюпнути на дно трохи води. Проварити до напівготовності (5-7 хвилин). Воду не зливати. Посолити за смаком.
3. У напівготові овочі влити молоко. Буде чудово, якщо ви підігрієте молоко в іншій ємності, і увіллє його в суп вже гарячим.
4. Кип'ятимо суп ще хвилин 7-8 до повної готовності овочів. Помішуємо, щоб молоко не підгоріло.
5. Розливаємо по тарілках. У кожну кладемо по ложці олії і відразу ж беремося за їжу. Смакота! 
- Картопля - 3 штуки (середні)
 - Морквина - 3 штуки (середні)
 - Сіль - 1 За смаком
 - Молоко - 2 склянки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 
1. Картоплю і моркву очистити, помити, порізати на досить великі скибочки довільної форми.
2. Овочі скласти в каструльку і хлюпнути на дно трохи води. Проварити до напівготовності (5-7 хвилин). Воду не зливати. Посолити за смаком.
3. У напівготові овочі влити молоко. Буде чудово, якщо ви підігрієте молоко в іншій ємності, і увіллє його в суп вже гарячим.
4. Кип'ятимо суп ще хвилин 7-8 до повної готовності овочів. Помішуємо, щоб молоко не підгоріло.
5. Розливаємо по тарілках. У кожну кладемо по ложці олії і відразу ж беремося за їжу. Смакота!
 
                        
                        
                    2. Овочі скласти в каструльку і хлюпнути на дно трохи води. Проварити до напівготовності (5-7 хвилин). Воду не зливати. Посолити за смаком.
3. У напівготові овочі влити молоко. Буде чудово, якщо ви підігрієте молоко в іншій ємності, і увіллє його в суп вже гарячим.
4. Кип'ятимо суп ще хвилин 7-8 до повної готовності овочів. Помішуємо, щоб молоко не підгоріло.
5. Розливаємо по тарілках. У кожну кладемо по ложці олії і відразу ж беремося за їжу. Смакота!