Суп з фореллю 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачний гарячий суп на обід - це саме те блюдо, яке необхідно готувати в холодну зиязик пору. В даному випадку розповідаю, як приготувати суп з фореллю. Дуже апетитне перша страва!
Для приготування цієї супу я використовую суповий набір форелі, куплений в супермаркеті. Також можна використовувати філейну частину риби, щоб менше морочитися з чищенням. Готовий суп подається до столу зі свіжою зеленню і шматочком білого хліба або батона. Хай щастить! 
- Форель - 1 кілограм
 - Картопля - 5 штук
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Вершкове масло - 40 грам
 - Вершки - 1 Склянка
 - Мал - 3 Ст. Ложки
 - Сіль і перець - За смаком
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Вода - 3 L
 - Зелень - За смаком
 

Кип'ятимо воду, опускаємо в неї форель. Також кладемо перець, сіль і лаврові листи. Варимо рибний бульйон до готовності.

Штам Бульйон. Форель слід перебрати і повернути в суп.

Окремо відваріть рис в киплячій підсоленій воді.

У киплячий бульйон кладемо порізану кубиками картоплю.

Моркву і цибулю очищуємо, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо овочі до золотистого на маслі.

Перекладаємо зажарку в суп, доводимо до кипіння, вливаємо вершки. Варимо ще 4-5 хвилин на повільному вогні.

Додаємо в суп зварений рис, подаємо готове першу страву до столу. Смачного!