Суп з локшини 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Напевно, кожному в дитинстві мама готувала гарячий курячий бульйон з локшиною (особливо коли хворієш). Це одне з найпопулярніших страв по всьому світу. Всі його варять по-різному. Розповім свій варіант.
Ви можете спробувати зробити і за моїм рецептом. Детально розповім вам, як приготувати суп з локшини домашньої. Все зробимо самі, тому запасіться часом. А в іншому все в класичному варіанті: знайомі продукти і поєднання. Як завжди вийде смачний і ситний обід для всієї родини.
- Курка - 1 штука
 - Ріпчаста цибуля - 2 штуки
 - Картопля - 4 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Помідор - 1 штука
 - Лавровий лист - 3 штуки
 - Перець горошком - 5 штук
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 1 Склянка
 - Сіль - За смаком
 - Вода - 3 L
 

Зваріть бульйон. Промийте оброблену курку. Покладіть тушку в воду разом з очищеною цибулиною, лавровим листом, перцем і сіллю. Варіть бульйон близько 1, 5 годин. Не забувайте знімати піну! 

Поки приготуйте тісто. Змішайте борошно з яйцем і сіллю. Замішайте круте тісто. Розкачайте його в пласт.

Розкачайте тісто в локшину невеликого розміру.

Лук чистий і nashinkuyte, а моркву натріть на крупній тертці. Пропассеруйте овочі в олії до м'якості.

Готовий бульйон процідити, залиште тільки рідина. Додайте в неї почищений і нарізаний картопля, а також зажарку.

Хвилин через 15 додайте в суп нарізану помідор і локшину.

Далі додайте зелень, сіль і, якщо хочете, спеції. Варіть суп ще 7 хвилин.

У готовий суп додайте куряче м'ясо. Смачного!