Суп з сочевиці від Юлії Висоцької 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу запропонувати рецепт незвичайного супчика, який пригледіла серед рецептів Юлії Висоцької. Дуже подобаються її роботи, тому частенько намагаюся що-небудь за нею повторити.
Тепер хочу і з вами поділитися відмінним рецептом, як приготувати суп з сочевиці від Юлії Висоцької. У вас вийде дуже корисний, ароматний і смачний супчик. І це при мінімумі людських зусиль і витрат. Готувати його дуже швидко і просто. Мені дуже сподобався. Смак фети при подачі дуже яскраво доповнює загальне враження.
- Буряк - 3 штуки
 - Помідори - 300 грам (консервовані у власному соку)
 - Сочевиця зелена - 200 грам
 - Шпинат - 2 пучка
 - Лук червоний - 1 штука
 - Фета - 70 грам
 - Перець чилі - 1/2 штуки (свіжий червоний )
 - Петрушка - 1 пучок
 - Розмарин свіжий - 2 штуки
 - Часник - 2 зубчики
 - Овочевий бульйон - 2 L
 - Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
 - Вершкове масло - 1/2 чайних ложки
 - Лавровий лист - 1 штука
 - Чорний перець мелений - 1 щіпка
 - Сіль морська - 1 щіпка
 
1
Дрібно наріжте цибулю.
2
У великій каструлі з'єднайте вершкове і оливкове масло. Обсмажте в ньому цибулю до прозорості.
3
Буряк почистіть і поріжте невеликими кубиками.
4
Крупно поріжте очищений часник.
5
Додайте до обсмаженої цибулі буряк, часник, лавровий лист, розмарин і перемішайте.
6
Перець чилі дрібно поріжте і додайте до овочів.
7
Додайте в каструлю сочевицю і залийте гарячим овочевим бульйоном. Варіть на повільному вогні, не накриваючи кришкою.
8
Коли всі компоненти будуть готові, приберіть лавровий лист і розмарин.
9
Дорбавьте помідори, шпинат, приправити сіллю, поперчіть і варіть, поки шпинат не почне змінюватися.
10
Порубати петрушку і дрібно наріжте фету. При подачі додайте в тарілку. Смачного!