Свинина барбекю по-корейськи 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яскраве корейське блюдо! Свинина виходить дуже пряна, ароматна, трохи гостра. Готується дуже просто і швидко, - впорається навіть починаюча господиня!
Приготувати за цим рецептом можна не тільки свинину, але і яловичину, телятину і навіть курку. Також можна додати трохи овочів, наприклад, морква. Пригощайтеся! 
- Часник - 6 зубчиків
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
 - Червоний перець - 2 чайних ложки
 - Імбир - 2 чайних ложки
 - Мелений перець - 1/4 чайних ложки
 - Свинина - 450 грам
 - Цибулина - 1 штука (велика)
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 - Кунжут - За смаком
 

1. Змішайте соєвий соус, часник, цукор, масло і перець.

2. Свинину наріжте смужками.

3. Лук наріжте кубиками.

4. Замаринуйте цибулю з м'ясом в підготовленому маринаді.

5. Обсмажте цибулю і м'ясо до коричневого кольору.

6. При подачі посипте кунжутом. Смачного!