Тефтелі курячі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приготуємо тефтелі з курятини з густим ароматним соусом. До таких тефтелі підійде рис, каші, картопля.
Обсмажені на сковороді тефтелі протягом 3-4 хвилин з кожного боку можна залити соус і тушкувати на плиті, а не в духовці. Виберіть свій варіант.
- Куряче філе - 500 грам
 - Картопля - 1 штука
 - Рослинна олія - 30 мілілітрів
 - Яйце - 1 штука
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Томатний сік - 500 мілілітрів
 - Сіль і спеції - За смаком
 - Крохмаль картопляний - 2 чайних ложки
 

Курячий фарш приготуйте будинку або візьміть покупної.

До фаршу додайте нарізану цибулю, натертую на терке картошку. Додайте сіль і спеції. Добре вимішайте фарш.

У фарш додайте 1 яйце і знову вимісіть.
З фаршу (мокрими руками) сформуйте тефтелі. Обсмажте з двох сторін на рослинній олії.
З фаршу (мокрими руками) сформуйте тефтелі. Обсмажте з двох сторін на рослинній олії.

Змішайте томатний сік з 1 ст. Ложкою крохмалю. Додайте цукор, сіль, перець, спеції за смаком. Отриманим соусом залийте тефтелі. Накрийте форму кришкою або фольгою. Запікайте тефтелі в гарячій духовці при 200 градусах 30 хвилин.

Подайте до столу гарячими.